Te tagja vagy már a szakemberajánlónak?

Biztosan tudod, hogy évek óta elkötelezettek vagyunk abban, hogy segítsük az építési álmok valóra váltását.

Sajnos abban, hogy ezek az álmok valóra válhassanak súlyos károkat okoznak az elmúlt években megjelenő kontárok, akik már nem „csak” a megrendelőknek okoznak károkat, de bizony az igazán kiváló szakemberek munkáját és mindennapjait, életét is megkeserítik.

Kontármunka ellen szakemberajánló

A kóklerek visszaszorítására, ellehetetlenítésére meghirdetett harcban a piaci szereplők egységes, egyidejű cselekvésére van szükség, és itt kérjük a te segítségedet is.

Mi létrehoztunk egy online felületet, a szakemberajanlo.hu oldalt, ahol Szakember Közösségi tagként neked is lehetőséged van megjelenni. Ez a felület teljesen ingyenes lehetőséget biztosít mind a szakemberek, mind a megrendelők számára.

Talán azt gondolod, hogy a kóklerek ellen a legtöbbet a megrendelők tehetnek a saját érdekükben, hiszen rajtuk múlik, hogy ne váljanak áldozattá.

De úgy gondoljuk, hogy ebben a szakemberek, te is nagy segítségükre lehetsz. Hiszen, ha a szakemberajánló oldal olyan szakemberekkel van feltöltve, akiket korábbi megrendelői ajánlottak, értékeltek, az nagyobb bizalmat építhet a megrendelőben.

 

A szakemberajanlo.hu hasznos lehet mind a szakembereknek, mind pedig a megrendelőknek.

  • Első és legfontosabb, hogy megjelenhet egy olyan oldalon, ahol elégedett korábbi megrendelői ajánlják a szakembert más építkező, felújítani szándékozó magánépíttetőnek.
  • Minél több ajánlása van egy szakembernek a korábbi megrendelőitől, és minél jobb értékelést kap, annál több ajánlatkérésre, megkeresésre számíthat.
  • INGYENES – tehát nem kerül semmibe sem a megrendelőnek, sem pedig a szakembernek.
  • Találkozási pontot biztosít a jó kivitelezőt kereső magánépíttető és a kiváló szakemberek között.

 

Segíts abban, hogy azok a szakemberek legyenek itt megtalálhatóak, akikkel korábbi megrendelőik már elégedettek voltak. Ehhez csak arra van szükség, hogy ha még nem regisztráltál, akkor regisztrálj, és ami a legfontosabb, szerezz minimum 3 ajánlást korábbi megrendelőidtől. Egy kiváló, megfelelő ügyfélkörrel rendelkező szakember számára mi az a 3 ajánlás? De egy magánépítkezőnek ez kincs! Ez jelenti a bizalmat!

És még, ami fontos: gondolj te is a jövőre! Ma még szárnyal az építőipar, és van megrendelés bőven, de talán nem mindig lesz ez így. Készülj fel te is, készítsd el itt az adatlapod az ajánlásokkal, amin bemutatkozhatsz leendő megrendelőknek, referenciát tölthetsz fel, beállíthatod, hogy milyen típusú munkát vállalsz és milyen távolságban, de ha le vagy terhelve, akkor inaktiválhatod is magad, ameddig csak szeretnéd, hogy ne kelljen az ajánlatkérésekkel foglalkoznod.

Szóval segítsük együtt az építési álmok megvalósulását! Regisztrálj szakemberként a szakemberajanlo.hu oldalon, és töltsd ki az adatlapod és szerezz 3 ajánlást! Ha már fent vagy az oldalon, de még nincs 3 ajánlásod, szerezd meg minél gyorsabban!

 

Bejelentkezés és regisztráció