Kontármunka ellen szakemberajánló

Talán Ön is tudja szakemberként, hogy a Mapei Kft. évek óta elkötelezett abban, hogy segítse építési álmok valóra váltását. Abban, hogy ezek az álmok valóra válhassanak súlyos károkat okoznak a kontárok, akik gyenge minőségű, rossz munkát végeznek, és akik már nem csak a megrendelőknek okoznak károkat, de bizony az igazán kiváló szakemberek munkáját és mindennapjait, életét is megkeserítik.

A kóklerek visszaszorítására, ellehetetlenítésére meghirdetett harcban a piaci szereplők (szakemberek, megrendelők, gyártók és forgalmazók, vagy kereskedők és maga az állam) egységes, egyidejű cselekvésére van szükség.

A fent említett felek közül eltérő mértékben ugyan, de tettek már jelentősebb lépéseket a kóklerek visszaszorítására. Ha e sorok olvasása közben felmerül, hogy azért talán a legtöbbet mégis a megrendelők tehetnek a saját érdekükben, ez valóban így is van, hiszen rajtuk múlik, hogy a tegyenek azért valamit, hogy ne váljanak áldozattá.

Mi pedig úgy gondoljuk, hogy ebben a szakemberek is nagy segítségükre lehetnek. Ehhez apró lépés ugyan, de nagy segítségükre lehet a szakemberajanlo.hu oldal.

Ez hasznos lehet mind a szakembereknek, mind pedig a megrendelőknek.

  • Első és legfontosabb, hogy megjelenhet egy olyan oldalon, ahol elégedett korábbi megrendelői ajánlják a szakembert más építkező, felújítani szándékozó magánépíttetőnek.
  • Minél több ajánlása van egy szakembernek a korábbi megrendelőitől, és minél jobb értékelést kap, annál több ajánlatkérésre, megkeresésre számíthat.
  • INGYENES – tehát nem kerül semmibe sem a megrendelőnek, sem pedig a szakembernek.
  • Találkozási pontot biztosít a jó kivitelezőt kereső magánépíttető és a kiváló szakemberek között.

Miben lehet Ön a megrendelők segítségére? Hogy azok a szakemberek legyenek itt megtalálhatóak, akikkel korábbi megrendelőik már elégedettek voltak. Ehhez csak arra van szükség, hogy a rendszerben lévő szakemberek szereznek minimum 3 ajánlást a korábbi megrendelőktől. De egy kiváló, megfelelő ügyfélkörrel rendelkező szakember számára mi az a 3 ajánlás? De egy magánépítkezőnek ez kincs! Ez jelenti a bizalmat!

Nem beszélve arról, hogy a szakember a saját adatlapját bővítheti referencia munkáival, bemutatkozással, milyen típusú munkát vállal és az országban merre. Sőt, ha éppen elegendő munkával rendelkezik, akkor egy időre inaktiválhatja is a szakember a saját adatlapját, így nem érkezik hozzá árajánlat kérés sem.

Szóval segítsük együtt az építési álmok megvalósulását! Regisztráljon szakemberként a szakemberajanlo.hu oldalon, és töltse ki az adatlapját és szerezzen 3 ajánlást! Ha már fent van az oldalon, de még nincs 3 ajánlása, szerezze meg minél gyorsabban!

 

Bejelentkezés és regisztráció