Építős elitet építünk

Hallottad már, hogy valakit „Jó szívvel ajánlottak”? Lennél TE az, akiről így nyilatkoznak?

Lennél az a szakember, akiről háromszorosan is megerősítették, hogy szakmailag és együttműködő partnerként is minőségi kategóriába lehet sorolni?

Azon dolgozunk, hogy összeállítsuk azt az országos építőipari szakember adatbázist, akikre igazak a tények:

  1. Jó szívvel ajánlották őket
  2. Három korábbi megrendelőjük megerősítette ország és világ előtt, hogy szakmailag és együttműködő partnerként is az építőipar krémjéhez tartoznak

Mintha egy „kamarát” hoznánk létre együtt azoknak, akik mesterei a szakterületüknek!

 

Nincs tagsági díj, de mint minden értékes projekt előtt, itt is szükség van némi előkészületre:

Legyen rólad egy fotó (profilkép lesz az adatlapodhoz). Kérünk, hogy TE legyél rajta! Szeretnénk, hogy olyan élmény legyen a szakembert keresőknek, mintha találkoznának veled.

Legyen néhány fotó azokról a munkákról, amelyek olyan jól sikerültek, hogy lefényképezted őket. A telefonoddal készített bármelyik éles kép jó lesz!

Gondold át, hogy ki az a három megrendelőd, akinél nagyot alakítottál, és meg tudod kérni, hogy ajánljon téged! Elég, ha rájuk csörögsz, megkérdezed, hogy lennének-e a referenciáid, és megadhatod-e az e-mail címüket. Ha megengedik, neked csak annyi a dolgod, hogy beírod a három e-mail címet a regisztrációs adatlapra – mi pedig helyetted elküldjük nekik a te ajánlásodra vonatkozó levelet.

Na, ha ezek megvannak (biztosan minden infó ott van a telefonodon) jöhet a regisztráció!

A „Szakemberként regisztrálok” gomb megnyomásával kitöltöd az adatlapot a már előkészített anyagokkal, a végén megnyomod a „Regisztrálok” gombot – megerősíted a fiókodat, és kész is!

 

Szakemberként regisztrálok

 

Aztán lépj be a fiókodba és töltsd fel a munkáidat!

Az egész folyamat végén tagja leszel annak az elitnek, aki bizonyítottan kiérdemli a SZAKEMBER kifejezést és fel sem merülhet annak a lehetősége, hogy link vagy!

Építsünk együtt! Várunk a SZAKEMBERAJÁNLÓ KÖZÖSSÉGBEN, jó szívvel ajánlott szakemberként!