építkezik?
felújít?
Hogyan csökkentheti
nullára felújítási
kockázatait?
Miért vállalna
felesleges
rizikót?
Sajnos az oldalon lévő burkolók jelentős része már a következő hónapokban nem rendelkezik szabad kapacitással, nem tud munkát vállalni. Kérjük, hogy ajánlat kérését csak abban az esetben küldje el, ha a kivitelezés nem sürgős, és az időpontja eltolható. Javasoljuk, hogy amennyiben nem talált szabad kapacitással rendelkező kivitelezőt, látogasson el a fix24.hu weboldalra, ahol építőipari, szakipari munkák, árak, ajánlatkérés gyorsan, hatékonyan és egyszerűen történik!
Kérjen ajánlatot közvetlenül a szakembereinktől!

A Hellinger-Bau Kft-böl Hellinger Pált szeretnem ajanláni az adatbázisukba felvételre.
Ha valaki megbízható, intelligens, értelmes burkolót...

Pintér Ildikó - Budapest

Építész tervezőként és építtetőként bátran állíthatom, hogy a hazai gyakorlatban ritka madár az ilyen precíz és minőségi iparosmunkát végző – és...

Rádóczy László - Pécs

„Nagyon örülök, hogy végül rátaláltam a Mapei szakember ajánló oldalára, mert már rég keresgéltem jó szakember után. Itt az fogott meg, hogy tudtam...

Kőszegi Pál - Budapest

Kardos Sándort 2012-ben ismertem meg, illetve ajánlották mint teljeskörű kivitelezőt fodrász szalonom létrehozásához. Részletesen megbeszéltük az...

Nagyné Papp Erika - Debrecen

„Köszönöm kollégájuk gyors intézkedését, ennek köszönhetően 1-2 nap alatt sikerült is megfelelő burkolót találnom, akivel korrektül megállapodtunk....

Tarcsay Erzsébet - Budapest

Jelentkezés szakembernek

Amennyiben Ön szeretne a Szakemberajánló rendszerünkbe jelentkezni, kattintson az alábbi gombra és töltse ki az űrlapot

Jelentkezek
Szakember választás, de hogyan?

A lakásfelújítás rengeteg energiát tud felemészteni, ha nem kellő előrelátással, felkészültséggel vág bele.

Hogyan váljon tudatos, magabiztos megrendelővé?

e-book Még egy kis segítség! Töltse le rövid kiadványunkat, amelyből hasznos tippeket, tanácsokat adunk felújítás előtt állóknak a szakember választáshoz!


Regisztráció után megjelenik egy weboldal, ahol a LETÖLTÉS gombra kattintva le tudja tölteni a kiadványt.

Vélemény részletei

Forrás Lajos és Szigetvári Andrea - Budapest, XII. kerület

Fodor Zsoltot 2011 tavasszal kerestük meg az összesen 50 nm2-es teraszunk szigetelési problémái és burkolatának felfagyása miatt, amelynek következtében már a szoba és garázs falán is penészedés jelent meg. Több szakembertől is kértünk ajánlatot a fenti munkálatokra, olyanoktól, akik személyes ismeretségből illetve céges referenciákkal rendelkeztek.
Zsolt pontosan megérkezett akkor, amikor ígérte, felmérte a terepet és írásos ajánlatot készített pár napon belül. Ajánlata nagyon pontos és részletes volt, árai korrektek. A személyes benyomás és az ajánlatának meggyőző volta miatt őt választottuk és bíztuk meg.
Rendkívül alapos, precíz és minőségi munkára törekvő szakember. Nemcsak az volt impresszív, hogy szépen dolgozik, hanem az is, hogy olyan rendkívüli alapossággal végezte munkáját, és ez a maximalizmus egyáltalán nem csökkent a befejezésig sem. Az anyagok megválasztásakor a Mapei termékeit javasolta és részletesen el is magyarázta, hogy mit és miért. Ezzel tovább erősítette szakmai felkészültségét a szemünkben.
A teraszoknál kifogástalan munkát végzett, ezért tovább folytattuk együttműködésünket az időközben elkezdődött belső felújítási munkáinkkal kapcsolatban. Fürdőszobák, konyha és előtér burkolási feladatait végezte el nagyon szépen és pontosan.
Az új feladatoknál ugyanúgy megkaptuk a részletes ajánlatát, az elvégzett munkák mindegyike Mapei termékekkel készült el. Az egész felújítás során segítette a részmunkákat szakmai tanácsaival, “tulajdonosi” hozzáállása pedig példaértékű volt.
Nagyon örültünk, hogy őt választottuk, Fodor Zsolt teljességgel megbízható, nagyon igényes munkát végző és jól felkészült szakember, akit bárkinek nagyon szívesen ajánlunk.

Értékelt szakember: Fodor Zsolt, Pest megye