építkezik?
felújít?
Hogyan csökkentheti
nullára felújítási
kockázatait?
Miért vállalna
felesleges
rizikót?
Sajnos az oldalon lévő burkolók jelentős része már a következő hónapokban nem rendelkezik szabad kapacitással, nem tud munkát vállalni. Kérjük, hogy ajánlat kérését csak abban az esetben küldje el, ha a kivitelezés nem sürgős, és az időpontja eltolható. Javasoljuk, hogy amennyiben nem talált szabad kapacitással rendelkező kivitelezőt, látogasson el a fix24.hu weboldalra, ahol építőipari, szakipari munkák, árak, ajánlatkérés gyorsan, hatékonyan és egyszerűen történik!
szakembert keresek!
Kiválasztott szakember: Rázsi Zsolt
Üzenetére kollégánk 2 órán belül
(munkanapokon 8.00-16.00 között) visszahívja
Önt a rendszer által kiajánlott,
legkiválóbb kivitelező elérhetőségével.

„Nagyon örülök, hogy végül rátaláltam a Mapei szakember ajánló oldalára, mert már rég keresgéltem jó szakember után. Itt az fogott meg, hogy tudtam...

Kőszegi Pál - Budapest

Építész tervezőként és építtetőként bátran állíthatom, hogy a hazai gyakorlatban ritka madár az ilyen precíz és minőségi iparosmunkát végző – és...

Rádóczy László - Pécs

A Hellinger-Bau Kft-böl Hellinger Pált szeretnem ajanláni az adatbázisukba felvételre.
Ha valaki megbízható, intelligens, értelmes burkolót...

Pintér Ildikó - Budapest

Kardos Sándort 2012-ben ismertem meg, illetve ajánlották mint teljeskörű kivitelezőt fodrász szalonom létrehozásához. Részletesen megbeszéltük az...

Nagyné Papp Erika - Debrecen

Fodor Zsoltot 2011 tavasszal kerestük meg az összesen 50 nm2-es teraszunk szigetelési problémái és burkolatának felfagyása miatt, amelynek...

Forrás Lajos és Szigetvári Andrea - Budapest, XII. kerület

Jelentkezés szakembernek

Amennyiben Ön szeretne a Szakemberajánló rendszerünkbe jelentkezni, kattintson az alábbi gombra és töltse ki az űrlapot

Jelentkezek
Szakember választás, de hogyan?

A lakásfelújítás rengeteg energiát tud felemészteni, ha nem kellő előrelátással, felkészültséggel vág bele.

Hogyan váljon tudatos, magabiztos megrendelővé?

e-book Még egy kis segítség! Töltse le rövid kiadványunkat, amelyből hasznos tippeket, tanácsokat adunk felújítás előtt állóknak a szakember választáshoz!


Regisztráció után megjelenik egy weboldal, ahol a LETÖLTÉS gombra kattintva le tudja tölteni a kiadványt.
Kiemelt szakember
Rázsi Zsolt
Rázsi Művek - Pécs Érti a szakmáját
Megbízhatóság
Precizitás
Pontosság
Garancia vállalás
ÖSSZESÍTETT ÉRTÉKELÉS
Szakterület:
csempézés, burkolás
parkettázás
falazás, átépítés
festés-mázolás
hőszigetelés
vízszigetelés
Leírás:

Ajánlások
Rádóczy László, Pécs Építész tervezőként és építtetőként bátran állíthatom, hogy a hazai gyakorlatban ritka madár az ilyen precíz és minőségi iparosmunkát végző – és ehhez képest reális áron dolgozó – lelkes-lelkiismeretes, tisztességes kis csapat. Nyugodt szívvel ajánlom őket a legigényesebb megbízónak is, akinek elsősorban nem a gyorsaság, hanem a szaktudás és a minőség fontos.
Csak felső fokon lehet emlegetni az eddigi 5-6 közös munkánk kivitelezését.
Villányi Zoltán, Pécs Családiházunk felépítését kiválló minőségben végezték el az alapoktól a belső burkolásokig.
Precízen, pontosan dolgoznak, munkájukat a hozzánk látogatók is dícsérték.
Ajánlom azoknak, akik magas szintű minőségi munkát várnak el, és akiknek fontosak a tartós megoldások.
Villányi Tamás, Pécs Lakásfelújításomat végezték, munkájukkal nagyon elégedett vagyok, precíz és pontos, jó minőségű munkát végeztek.
Szépen csempéztek, padló lapoztak, festettek, stb.
Mindenkinek ajánlom!
Villányi Tamás, Pécs Nálunk lakásfelújítást végeztek csempéztek , padlólapoztak, festettek, zuhanytálcát építettek be, linoleumot raktak le. Mindezt nagyon szépen, jó minőségben,végezték. Jó minőségű anyagokkal, időt nem sajnálva dolgoztak. Munkavégzésükről a felhasznált anyagokról részletes áttekinthető számlát kaptam. Bátran ajánlom őket megbízhatóan, szépen, precizen, reális áron dolgoznak.
Magay Miklós, Pécs Házunk átépítése során szerzett tapasztalatok alapján bátran ajánlom azoknak, akik a megalkuvás nélküli minőség mellett igényt tartanak arra is, hogy a kiválasztott mester a tapasztalatával segítsen a megrendelő számára a legoptimálisabb döntések meghozatalában, a felesleges kiadások elkerülésében. Munkáik valódi mesterművek, melyek nemcsak a mi saját, hanem a hozzánk látogatók elismerését is kivívták.
Horváth Gézáné, Pécs 16 éve dolgozott nálam - id. Rázsi Vince és két fia, Zsolt és Vince - egy nagyobb házfelújításon. Ilyen tisztességes és precíz embereket, mint apa és két fia, akik pontos és minőségi munkát adnak ki a kezükből - ritkán találni. A mai napig köszönöm nekik munkájukat és nyugodt szívvel ajánlhatom őket mindenkinek. Azóta is csak őket keresem meg felújítási munkák elvállalásával kapcsolatban. Továbbá az sem mellékes, hogy mint emberek is kiválóak.
Körző Kálmán, Pécs Rázsi Zsolt és testvére Vince többször dolgoztak már nálunk. Lakásátalakítást, teraszlapozást, hideg-meleg burkolást végeztek otthonunkban. Munkájukkal nagyon meg vagyunk elégedve, mindent precízen végeztek. Minőségi anyagokkal dolgoznak, a legújabb technológiákat alkalmazzák. Bátran ajánljuk őket mindenkinek.
Galéria
Értékelem
ÉRTÉKELEM A SZAKEMBERT
Kérjük, hogy az értékelést saját tapasztalatok alapján végezze. A megadott szempontok alapján a csillagokkal is értékeljen.
Érti a szakmáját Megbízhatóság Precizitás Pontosság Garancia vállalás