építkezik?
felújít?
Hogyan csökkentheti
nullára felújítási
kockázatait?
Miért vállalna
felesleges
rizikót?
Sajnos az oldalon lévő burkolók jelentős része már a következő hónapokban nem rendelkezik szabad kapacitással, nem tud munkát vállalni. Kérjük, hogy ajánlat kérését csak abban az esetben küldje el, ha a kivitelezés nem sürgős, és az időpontja eltolható. Javasoljuk, hogy amennyiben nem talált szabad kapacitással rendelkező kivitelezőt, látogasson el a fix24.hu weboldalra, ahol építőipari, szakipari munkák, árak, ajánlatkérés gyorsan, hatékonyan és egyszerűen történik!
szakembert keresek!
Kiválasztott szakember: Hellinger Pál
Üzenetére kollégánk 2 órán belül
(munkanapokon 8.00-16.00 között) visszahívja
Önt a rendszer által kiajánlott,
legkiválóbb kivitelező elérhetőségével.

A munkáját pontosan és percízen végzi, a határidőt betartja. Tiszta munkát végez, megbízható szakember. Munkájára odafigyel, árai jók. Jó tanácsot...

Szercz Györgyné - Kakasd

A Hellinger-Bau Kft-böl Hellinger Pált szeretnem ajanláni az adatbázisukba felvételre.
Ha valaki megbízható, intelligens, értelmes burkolót...

Pintér Ildikó - Budapest

Fodor Zsoltot 2011 tavasszal kerestük meg az összesen 50 nm2-es teraszunk szigetelési problémái és burkolatának felfagyása miatt, amelynek...

Forrás Lajos és Szigetvári Andrea - Budapest, XII. kerület

25 éve az iparban dolgozó,nagy szakmai tapasztalattal rendelkező, több komoly referencia munkát felvonultató, megbízható, pontos, precíz, ár-érték...

Reményi Lívia - Esztergom

Építész tervezőként és építtetőként bátran állíthatom, hogy a hazai gyakorlatban ritka madár az ilyen precíz és minőségi iparosmunkát végző – és...

Rádóczy László - Pécs

Jelentkezés szakembernek

Amennyiben Ön szeretne a Szakemberajánló rendszerünkbe jelentkezni, kattintson az alábbi gombra és töltse ki az űrlapot

Jelentkezek
Szakember választás, de hogyan?

A lakásfelújítás rengeteg energiát tud felemészteni, ha nem kellő előrelátással, felkészültséggel vág bele.

Hogyan váljon tudatos, magabiztos megrendelővé?

e-book Még egy kis segítség! Töltse le rövid kiadványunkat, amelyből hasznos tippeket, tanácsokat adunk felújítás előtt állóknak a szakember választáshoz!


Regisztráció után megjelenik egy weboldal, ahol a LETÖLTÉS gombra kattintva le tudja tölteni a kiadványt.
Hellinger Pál
Hellinger-bau Kft. - Érd Érti a szakmáját
Megbízhatóság
Precizitás
Pontosság
Garancia vállalás
ÖSSZESÍTETT ÉRTÉKELÉS
Szakterület:
csempézés, burkolás
medenceburkolás
vízszigetelés
Ahol munkát vállal:
Budapest
Pest megye
Leírás:

Közel 25 éve dolgozom az építőiparban, és annak különböző területein. Fő tevékenységem: hidegburkolás, gipszkartonozás, fürdőkád – zuhanyfülke beállítás, kandalló beépítés, medence vízszigetelés és burkolás, beltéri ajtó beállítás. Teljeskörű belső építészet, és munkafolyamatai. Munkáimra büszke vagyok, és folyamatosan képzem magam. Mottóm: „Csak ha jót akar!”
Ajánlások
Dr. Seregi Antal, Budapest Hellinger Pál a Hellinger Bau KFT tulajdonosa 2007. decemberétől, 2009. márciusáig
dolgozott a FeliCaVet Állatorvosi Szolgáltató Kft. klinikáján a klinika felújítási munkálatai alatt. A rábízott feladatokat legjobb tudása szerint ellátta, a határidőket pontosan betartotta és szakmai rátermettségét számos esetben bizonyította. Burkolóként nemcsak a hidegburkolás, hanem az ehhez szorosan vagy határterületként tartózó egyéb munkákat pl.: gipszkartonozás, villany-, vízszerelési munkákat is képzett a szakmunkásokat megszégyenítő pontossággal látta el. Szakmai alázatát és hivatásszeretetét emelném ki, amire a jövőben mindenképpen lehet és kell is építeni. Maga felé mindig komoly elvárásokat támasztott, és ebből a szakma iránti erős motiváltsága tükröződött. Szimpatikus, humoros egyéniség, jó kommunikációs képességgel rendelkezik. Hellinger Pál sikerorientált és kitartó, nagy munkabírású. Ezek a jegyek alkalmassá teszik sokféle - az építőipar területén - végezhető feladatra.
Pintér Ildikó, Budapest A Hellinger-Bau Kft-böl Hellinger Pált szeretnem ajanláni az adatbázisukba felvételre.
Ha valaki megbízható, intelligens, értelmes burkolót keres, olyat aki igényes a munkájára és ért is hozzá, és azt szeretné, hogy a burkolata függőlegesen és vízszintesen is milliméter pontos legyen és szépen is legyen csinálva, akkor csakis őt válassza. De nemcsak a burkoláshoz ért, hanem nálunk pl: gipszkarton falat épített, festett, villanyt szerelt, Ő volt az " aranykezű" mesterember. Több, mint két hónapot dolgozott nálunk, úgyhogy volt időm mindezeket megtapasztalni.
Galéria
medence kandalló fürdőszoba fürdőszoba fürdőszoba fürdőszoba zuhanyzó Konyha Konyha Konyha Konyha Konyha Konyha Konyha
Értékelem
ÉRTÉKELEM A SZAKEMBERT
Kérjük, hogy az értékelést saját tapasztalatok alapján végezze. A megadott szempontok alapján a csillagokkal is értékeljen.
Érti a szakmáját Megbízhatóság Precizitás Pontosság Garancia vállalás