építkezik?
felújít?
Hogyan csökkentheti
nullára felújítási
kockázatait?
Miért vállalna
felesleges
rizikót?
HÍVJON
MINKET!
+36 30 9640 617 Hívható:8:00-16:00
munkanapokon
Sajnos az oldalon lévő burkolók jelentős része már a következő hónapokban nem rendelkezik szabad kapacitással, nem tud munkát vállalni. Kérjük, hogy ajánlat kérését csak abban az esetben küldje el, ha a kivitelezés nem sürgős, és az időpontja eltolható 2018. második felére.
Megértését köszönjük!
Kérjen ajánlatot közvetlenül a szakembereinktől!

Korrekt árajánlat, jó hozzáállás, a megoldásra törekszik. Rendet hagy maga után.

Tornay Csaba - Miskolc

„Köszönöm kollégájuk gyors intézkedését, ennek köszönhetően 1-2 nap alatt sikerült is megfelelő burkolót találnom, akivel korrektül megállapodtunk....

Tarcsay Erzsébet - Budapest

A Hellinger-Bau Kft-böl Hellinger Pált szeretnem ajanláni az adatbázisukba felvételre.
Ha valaki megbízható, intelligens, értelmes burkolót...

Pintér Ildikó - Budapest

Zeller Tamást már nem először bízzuk meg azzal, hogy lakásunk szépítésében segítsen. Ha burkolás területén szakemberre van szüksége valakinek, jó...

Strigens-család - Budapest

Fodor Zsoltot 2011 tavasszal kerestük meg az összesen 50 nm2-es teraszunk szigetelési problémái és burkolatának felfagyása miatt, amelynek...

Forrás Lajos és Szigetvári Andrea - Budapest, XII. kerület

Jelentkezés szakembernek

Amennyiben Ön szeretne a Szakemberajánló rendszerünkbe jelentkezni, kattintson az alábbi gombra és töltse ki az űrlapot

Jelentkezek
Szakember választás, de hogyan?

A lakásfelújítás rengeteg energiát tud felemészteni, ha nem kellő előrelátással, felkészültséggel vág bele.

Hogyan váljon tudatos, magabiztos megrendelővé?

e-book Még egy kis segítség! Töltse le rövid kiadványunkat, amelyből hasznos tippeket, tanácsokat adunk felújítás előtt állóknak a szakember választáshoz!


Regisztráció után megjelenik egy weboldal, ahol a LETÖLTÉS gombra kattintva le tudja tölteni a kiadványt.

Felújítóknak

Felejtse el a felújítással járó idegeskedést, feszültséget, és bízza nyugodtan az egészet a megfelelő szakemberre!

Ha Önnek is gondot okozott, hogy hol találjon olyan szakembert, aki pont úgy dolgozik, ahogy Ön szeretné, akinek a munkájával maximálisan elégedett, és akit szívesen ajánlana a későbbiekben barátainak, ismerőseinek, akkor emiatt nem kell tovább aggódnia!

Ez az oldal pontosan Önnek készült, itt biztosan megtalálja az elképzelései szerint dolgozó szakembert!

Hogyan működik a rendszer, hogyan kereshet szakembert?

Három lehetőség is a rendelkezésére áll:

szakember1.pngKözvetlenül Ön is kereshet a Szakemberajánlóban lévő kivitelezők között. Akár 1 perc alatt több szakembertől is kérhet ajánlatot. A megbízható szakember kiválasztásban nyújt plusz segítséget a csillagokkal jelölt minősítő pontrendszer, ami alapján látja az adott szakember minősítését, elolvashatja az ajánlások a korábbi megrendelőktől, valamint megtekintheti a mester referenciáit is. A szakemberektől kért közvetlen ajánlatokra a szakemberek 48 órán belül felkeresik Önt, hogy egyeztessenek a kivitelezéssel kapcsolatosan.

Vagy ha kitölti a SZAKEMBERT KERSEK űrlapot, akkor a kollégánk 2 órán belül visszahívja Önt az általunk ajánlott szakember elérhetőségeivel. A szakember elérhetőségét e-mailben és SMS-ben is megkapja. Az ajánlott kivitelező még aznap visszahívja Önt, hogy leegyeztesse a részleteket.

Hívhat minket a 06 30 9640 617 normál díjas telefonszámon. Kollégánk felveszi az adatait (Munkanapokon 8.00 és 14.00 óra között), hogy milyen munkáról lenne szó, hol és mikor, és szükség esetén visszahívja Önt az általunk ajánlott szakember elérhetőségeivel. Ezután Önnek nincs más dolga, mint a részleteket egyeztetnie és megállapodni a burkolóval. A szakember elérhetőségét e-mailben és SMS-ben is megkapja. Az ajánlott kivitelező még aznap visszahívja Önt, hogy leegyeztesse a részleteket.Keresés a szakemberek között

Válasszon megyét és szakterületet, majd kattintson a Keresés gombra.

Mi alapján kerülnek minősítésre a szakemberek?

 

✓  Szakmai képzettség: Úgy dolgozik, hogy a kész burkolat szép és tartós lesz, amit évekig nem kell lecserélni, javítani. Olyan lesz a burkolata, amilyennek a megrendelő megálmodta.

✓  Megbízhatóság: Betartja azt, amit ígér, vagyis határidőre teljesít, és azon az áron dolgozik, amiben előre megállapodtak.

✓  Precizitás: Mindig ügyel munkakörnyezetére, vagyis a lehető legkevesebb felfordulással, kosszal járóan végzi munkáját, és a munka végeztével rendet, tisztaságot hagy maga után.

✓  Pontosság: Pontosan azt a munkát végzi el, amit vállalt, időben ott van a megbeszélt időpontokban, a vállalt határidőket betartja. Ha esetleg mégis közbejön valami, akkor azt időben jelzi.

✓  Garancia vállalás: Reklamáció esetén elérhető, és mindig visszamegy, hogy gyorsan kijavítsa az esetleges hibákat. Más szakmák munkájában nem okoz kárt, vagy, ha igen, akkor azt saját költségén, vita nélkül kijavítja.

 szakertelem.png

Ez a garancia arra jelent biztosítékot, hogy a

  • a kivitelező szakmailag képzett, hozzáértő szakember
  • csak minőségi anyagokkal dolgozik
  • részt vett MAPEI szakmai képzésen
  • munkájának színvonaláról korábbi elégedett megrendelőktől származó ajánlások és referenciák tanúskodnak

szakember2.pngLevesszük a szakember keresés terhét a válláról, bízza ránk a választást, és mi segítünk Önnek, hogy munkálatai a lehető legrövidebb időn belül, felesleges idegeskedések nélkül, az Ön elképzelései szerint valósuljanak meg. Úgy, hogy a lakásfelújítás, építkezés kellemes élményként maradjon meg Önben, amit olyan szakember kivitelezett, akit másnak is nyugodt szívvel ajánlana.

Jogi nyilatkozat:

A Szakemberajánló honlap és rendszer céljahogy abban a korábbi elégedett megrendelők ajánlásai alapján a lakossági építtetők, lakásfelújítók olyan megbízható kivitelező szakembert találjanak, kinek munkájával elégedettek lesznek, továbbá, hogy ez által minimálisra csökkentse a felújítók, építkezők kockázatát.

A Szakemberajánlóba csak azok a kivitelezők kerülhetnek fel, akik aláírták az együttműködési nyilatkozatot és az Etikai Kódex-et, ezzel vállalva, hogy eleget tesznek a szigorú csatlakozási feltételeknek.

Mivel a Szakemberajánlóban található szakemberek mind aláírták az Etikai Kódex-et, garanciát vállalnak a kivitelezett munkáért, ez alapfeltétele a rendszerbe való bekerülésnek.

A MAPEI kft. a platformot, vagyis a honlapot biztosítja, üzemelteti, ezért reklamációs kérdés felmerülése esetén a megrendelő és a kivitelező közötti megállapodás a mérvadó.

A Mapei Kft. a szigorú csatlakozási feltételekkel kívánja biztosítani, hogy csak olyan kivitelezőket lehessen ajánlani a rendszeren keresztül, akikkel biztosan elégedett lesz a megrendelő, és nem kell tartania reklamációs problémáktól. Amennyiben mégis felmerül reklamációs kérdés, azt a kivitelező gyorsan és megnyugtatóan kezeli, kijavítja.

Jogi út kizárva.