építkezik?
felújít?
Hogyan csökkentheti
nullára felújítási
kockázatait?
Miért vállalna
felesleges
rizikót?
Sajnos az oldalon lévő burkolók jelentős része már a következő hónapokban nem rendelkezik szabad kapacitással, nem tud munkát vállalni. Kérjük, hogy ajánlat kérését csak abban az esetben küldje el, ha a kivitelezés nem sürgős, és az időpontja eltolható. Javasoljuk, hogy amennyiben nem talált szabad kapacitással rendelkező kivitelezőt, látogasson el a fix24.hu weboldalra, ahol építőipari, szakipari munkák, árak, ajánlatkérés gyorsan, hatékonyan és egyszerűen történik!
Kérjen ajánlatot közvetlenül a szakembereinktől!

Kardos Sándort 2012-ben ismertem meg, illetve ajánlották mint teljeskörű kivitelezőt fodrász szalonom létrehozásához. Részletesen megbeszéltük az...

Nagyné Papp Erika - Debrecen

A Hellinger-Bau Kft-böl Hellinger Pált szeretnem ajanláni az adatbázisukba felvételre.
Ha valaki megbízható, intelligens, értelmes burkolót...

Pintér Ildikó - Budapest

A munkáját pontosan és percízen végzi, a határidőt betartja. Tiszta munkát végez, megbízható szakember. Munkájára odafigyel, árai jók. Jó tanácsot...

Szercz Györgyné - Kakasd

Korrekt árajánlat, jó hozzáállás, a megoldásra törekszik. Rendet hagy maga után.

Tornay Csaba - Miskolc

Kitűnő szakember és nagyon kreatív minden kérdésben nem ismeri a munkaidő végét és mindig tisztán hagyja ott a munkaterületet.

Csanyi Krisztián - Szigethalom

Jelentkezés szakembernek

Amennyiben Ön szeretne a Szakemberajánló rendszerünkbe jelentkezni, kattintson az alábbi gombra és töltse ki az űrlapot

Jelentkezek
Szakember választás, de hogyan?

A lakásfelújítás rengeteg energiát tud felemészteni, ha nem kellő előrelátással, felkészültséggel vág bele.

Hogyan váljon tudatos, magabiztos megrendelővé?

e-book Még egy kis segítség! Töltse le rövid kiadványunkat, amelyből hasznos tippeket, tanácsokat adunk felújítás előtt állóknak a szakember választáshoz!


Regisztráció után megjelenik egy weboldal, ahol a LETÖLTÉS gombra kattintva le tudja tölteni a kiadványt.

Felújítóknak

Felejtse el a felújítással járó idegeskedést, feszültséget, és bízza nyugodtan az egészet a megfelelő szakemberre!

Ha Önnek is gondot okozott, hogy hol találjon olyan szakembert, aki pont úgy dolgozik, ahogy Ön szeretné, akinek a munkájával maximálisan elégedett, és akit szívesen ajánlana a későbbiekben barátainak, ismerőseinek, akkor emiatt nem kell tovább aggódnia!

Ez az oldal pontosan Önnek készült, itt biztosan megtalálja az elképzelései szerint dolgozó szakembert!

Hogyan működik a rendszer, hogyan kereshet szakembert?

szakember1.pngKözvetlenül Ön is kereshet a Szakemberajánlóban lévő kivitelezők között. Akár 1 perc alatt több szakembertől is kérhet ajánlatot. A megbízható szakember kiválasztásban nyújt plusz segítséget a csillagokkal jelölt minősítő pontrendszer, ami alapján látja az adott szakember minősítését, elolvashatja az ajánlások a korábbi megrendelőktől, valamint megtekintheti a mester referenciáit is. A szakemberektől kért közvetlen ajánlatokra a szakemberek 48 órán belül felkeresik Önt, hogy egyeztessenek a kivitelezéssel kapcsolatosan.

Sajnos az oldalon lévő burkolók jelentős része már a következő hónapokban nem rendelkezik szabad kapacitással, nem tud munkát vállalni. Kérjük, hogy ajánlat kérését csak abban az esetben küldje el, ha a kivitelezés nem sürgős, és az időpontja eltolható.

Javasoljuk, hogy amennyiben nem talált szabad kapacitással rendelkező kivitelezőt, látogasson el a fix24.hu weboldalra, ahol építőipari, szakipari munkák, árak, ajánlatkérés gyorsan, hatékonyan és egyszerűen történik!

Keresés a szakemberek között

Válasszon megyét és szakterületet, majd kattintson a Keresés gombra.

Mi alapján kerülnek minősítésre a szakemberek?

 

✓  Szakmai képzettség: Úgy dolgozik, hogy a kész burkolat szép és tartós lesz, amit évekig nem kell lecserélni, javítani. Olyan lesz a burkolata, amilyennek a megrendelő megálmodta.

✓  Megbízhatóság: Betartja azt, amit ígér, vagyis határidőre teljesít, és azon az áron dolgozik, amiben előre megállapodtak.

✓  Precizitás: Mindig ügyel munkakörnyezetére, vagyis a lehető legkevesebb felfordulással, kosszal járóan végzi munkáját, és a munka végeztével rendet, tisztaságot hagy maga után.

✓  Pontosság: Pontosan azt a munkát végzi el, amit vállalt, időben ott van a megbeszélt időpontokban, a vállalt határidőket betartja. Ha esetleg mégis közbejön valami, akkor azt időben jelzi.

✓  Garancia vállalás: Reklamáció esetén elérhető, és mindig visszamegy, hogy gyorsan kijavítsa az esetleges hibákat. Más szakmák munkájában nem okoz kárt, vagy, ha igen, akkor azt saját költségén, vita nélkül kijavítja.

 szakertelem.png

Ez a garancia arra jelent biztosítékot, hogy a

  • a kivitelező szakmailag képzett, hozzáértő szakember
  • csak minőségi anyagokkal dolgozik
  • részt vett MAPEI szakmai képzésen
  • munkájának színvonaláról korábbi elégedett megrendelőktől származó ajánlások és referenciák tanúskodnak

szakember2.pngLevesszük a szakember keresés terhét a válláról, bízza ránk a választást, és mi segítünk Önnek, hogy munkálatai a lehető legrövidebb időn belül, felesleges idegeskedések nélkül, az Ön elképzelései szerint valósuljanak meg. Úgy, hogy a lakásfelújítás, építkezés kellemes élményként maradjon meg Önben, amit olyan szakember kivitelezett, akit másnak is nyugodt szívvel ajánlana.

Jogi nyilatkozat:

A Szakemberajánló honlap és rendszer célja, hogy abban a korábbi elégedett megrendelők ajánlásai alapján a lakossági építtetők, lakásfelújítók olyan megbízható kivitelező szakembert találjanak, kinek munkájával elégedettek lesznek, továbbá, hogy ez által minimálisra csökkentse a felújítók, építkezők kockázatát.

A Szakemberajánlóba csak azok a kivitelezők kerülhetnek fel, akik aláírták az együttműködési nyilatkozatot és az Etikai Kódex-et, ezzel vállalva, hogy eleget tesznek a szigorú csatlakozási feltételeknek.

Mivel a Szakemberajánlóban található szakemberek mind aláírták az Etikai Kódex-et, garanciát vállalnak a kivitelezett munkáért, ez alapfeltétele a rendszerbe való bekerülésnek.

A MAPEI kft. a platformot, vagyis a honlapot biztosítja, üzemelteti, ezért reklamációs kérdés felmerülése esetén a megrendelő és a kivitelező közötti megállapodás a mérvadó.

A Mapei Kft. a szigorú csatlakozási feltételekkel kívánja biztosítani, hogy csak olyan kivitelezőket lehessen ajánlani a rendszeren keresztül, akikkel biztosan elégedett lesz a megrendelő, és nem kell tartania reklamációs problémáktól. Amennyiben mégis felmerül reklamációs kérdés, azt a kivitelező gyorsan és megnyugtatóan kezeli, kijavítja.

Jogi út kizárva.