építkezik?
felújít?
Hogyan csökkentheti
nullára felújítási
kockázatait?
Miért vállalna
felesleges
rizikót?
Sajnos az oldalon lévő burkolók jelentős része már a következő hónapokban nem rendelkezik szabad kapacitással, nem tud munkát vállalni. Kérjük, hogy ajánlat kérését csak abban az esetben küldje el, ha a kivitelezés nem sürgős, és az időpontja eltolható. Javasoljuk, hogy amennyiben nem talált szabad kapacitással rendelkező kivitelezőt, látogasson el a fix24.hu weboldalra, ahol építőipari, szakipari munkák, árak, ajánlatkérés gyorsan, hatékonyan és egyszerűen történik!
Kérjen ajánlatot közvetlenül a szakembereinktől!

Korrekt árajánlat, jó hozzáállás, a megoldásra törekszik. Rendet hagy maga után.

Tornay Csaba - Miskolc

Kitűnő szakember és nagyon kreatív minden kérdésben nem ismeri a munkaidő végét és mindig tisztán hagyja ott a munkaterületet.

Csanyi Krisztián - Szigethalom

Építész tervezőként és építtetőként bátran állíthatom, hogy a hazai gyakorlatban ritka madár az ilyen precíz és minőségi iparosmunkát végző – és...

Rádóczy László - Pécs

„Nagyon örülök, hogy végül rátaláltam a Mapei szakember ajánló oldalára, mert már rég keresgéltem jó szakember után. Itt az fogott meg, hogy tudtam...

Kőszegi Pál - Budapest

A munkáját pontosan és percízen végzi, a határidőt betartja. Tiszta munkát végez, megbízható szakember. Munkájára odafigyel, árai jók. Jó tanácsot...

Szercz Györgyné - Kakasd

Jelentkezés szakembernek

Amennyiben Ön szeretne a Szakemberajánló rendszerünkbe jelentkezni, kattintson az alábbi gombra és töltse ki az űrlapot

Jelentkezek
Szakember választás, de hogyan?

A lakásfelújítás rengeteg energiát tud felemészteni, ha nem kellő előrelátással, felkészültséggel vág bele.

Hogyan váljon tudatos, magabiztos megrendelővé?

e-book Még egy kis segítség! Töltse le rövid kiadványunkat, amelyből hasznos tippeket, tanácsokat adunk felújítás előtt állóknak a szakember választáshoz!


Regisztráció után megjelenik egy weboldal, ahol a LETÖLTÉS gombra kattintva le tudja tölteni a kiadványt.

« Vissza az ÉrdekességekhezÚtmutató fugázókhoz: mikor melyiket válassza?

2013.július 25.

fugazo2-copy.png

Fürdőszobák, konyhák, nappalik, teraszok, medencék burkolatainak dísze a fuga. Ahhoz, hogy burkolata teljes pompájában ragyogjon, központi szerepet tölt be a fugák színe, mérete. A fugázók ugyanakkor nem csak szépek, hanem fontos használati szerepük is van. 

A jól megválasztott fugázó megóvhatja fürdőszobáját a penészedéstől, és kitöltheti vele a nagyon keskeny, vagy nagyon széles, sőt változó vastagságú fugahézagokat is.

fugazo1.jpgA KERACOLOR FF FLEX Mapei fugázóval költségkímélően végigfugázhatja otthona valamennyi burkolatát. Ez a termék víztaszító tulajdonsága miatt alkalmas fürdőszobába és konyha pult feletti falra is, de alkalmazható nappaliba, teraszra, előszobába, falra és padlóra egyaránt. Bármilyen burkolathoz megtalálja a színben hozzá passzolót, mert 26 színben kapható, és 6 mm-es fugaszélességig használható.
 
Amennyiben ennél szélesebb a fugahézag (4-15 mm), akkor válassza inkább a KERACOLOR GG-t, amely ugyancsak 26 gyönyörű színben áll rendelkezésre.  
 
Ha viszont attól retteg, hogy a fürdőszobájában felüti fejét a visszataszító penész?
 
Ha tart az egészségére is veszélyt jelentő penészesedéstől, úgy a vízlepergető és penészedésgátló ULTRACOLOR PLUS-t ajánljuk, amellyel hatékonyan megakadályozhatja a csúnya foltok megjelenését.
 
furdo2.jpgKeskenyebb és szélesebb, sőt változó vastagságú fugahézagokat is kitölthetünk vele , és 26 ragyogó színből választhat. Szintén ULTRACOLOR PLUS-t ajánlatos használni otthona bármely helyiségében, ha sietős a munka, s már nagyon szeretné belakni házát, lakását.
 
Hogyan őrizheti meg terasza szépségét hosszú távon? 
Kültéri teraszok esetén ugyancsak jó szolgálatot tesz az ULTRACOLOR PLUS. Például nyári meleg idején a hajnalban tömített fugákat már nem veszélyezteti a későbbi nagy forróság, ha az ULTRACOLOR PLUS-t alkalmazta. Így évszaktól függetlenül bármikor nyugodtan gyönyörködhet terasza szépségében, és élvezheti annak kényelmét, burkolata stabilan állni fog.
 
Az ULTRACOLOR PLUS 26 színben kapható és 2-20 mm széles fugaszélességig alkalmazható.
 
Rappianipg5.jpgégi álma, hogy egy medencét is építessen házához, amelyben feltöltődhet forró nyári napokon?  
Ha azt szeretné, hogy medencéje hosszú évekig maradjon otthona méltó dísze, akkor fontos a helyes fugaválasztás. 
Itt a legbiztonságosabb megoldást, elsősorban a medencetisztításhoz használt vegyszerek miatt, a műgyanta alapú fugázók jelentik. Ezért célszerű, ha tartós, a vegyszereknek ellenálló fugázót alkalmaz, például a KERAPOXY-t, amellyel sok éven keresztül lehet büszke tulajdonosa medencéjének. 
A KERAPOXY fugázó 26 színben és 2,5,10 kg-os kiszerelésben kapható.
 
Elege van a konyhában kifröccsenő ételek, forró kávé által hagyott fránya nyomokból, és azok fárasztó súrolásával?

kuchnia-kawa-facet.jpgAkár ilyen konyhai „balesetek” esetére is kiváló megoldás egy olyan fugázó használata a konyhapult körül, melyet sokkal egyszerűbb letisztítani a burkolat felületéről. Ez a termék a KERAPOXY CQ, amely ugyancsak széles színpalettával rendelkezik, több divatos színben is kapható. 

A KERAPOXY CQ 21 élénk színben 3 és 10 kg-os kiszerelésben.

 

 

Még egy tipp:

Csillogó, színes és különleges fugát szeretne? Olyat, amelynek minden ismerőse csodájára jár?  
 
 
cipo2.jpgA hatás tovább fokozható, ha csillámmal kevert fugázóanyagot használ mozaikburkolatához, a csillogó KERAPOXY DESIGN-nal meglepően izgalmas összképet alakíthat ki. A csillámmal „megbolondított” fuga (Kerapoxy Design + Mapeglitter) a ráeső fényben méltó dísze lesz burkolatának! A KERAPOXY DESIGN-hoz arany vagy ezüst MAPEGLITTER-t keverve még exkluzívabb, látványosabb hatást érhet el, akár üvegmozaik, akár kerámiaburkolat esetében.
 
A KERAPOXY DESIGN fugázó 15 színben kapható, amit 24 színben kapható MAPEGLITTER-rel lehet csillogóvá varázsolni, az aranytól a égszínkékig sok színárnyalatban.
 
Tekintse meg a MAPEI fugázók színeit ide kattintva.
 
 
 


« Vissza az Érdekességekhez