építkezik?
felújít?
Hogyan csökkentheti
nullára felújítási
kockázatait?
Miért vállalna
felesleges
rizikót?
Sajnos az oldalon lévő burkolók jelentős része már a következő hónapokban nem rendelkezik szabad kapacitással, nem tud munkát vállalni. Kérjük, hogy ajánlat kérését csak abban az esetben küldje el, ha a kivitelezés nem sürgős, és az időpontja eltolható. Javasoljuk, hogy amennyiben nem talált szabad kapacitással rendelkező kivitelezőt, látogasson el a fix24.hu weboldalra, ahol építőipari, szakipari munkák, árak, ajánlatkérés gyorsan, hatékonyan és egyszerűen történik!
Kérjen ajánlatot közvetlenül a szakembereinktől!

Kitűnő szakember és nagyon kreatív minden kérdésben nem ismeri a munkaidő végét és mindig tisztán hagyja ott a munkaterületet.

Csanyi Krisztián - Szigethalom

Fodor Zsoltot 2011 tavasszal kerestük meg az összesen 50 nm2-es teraszunk szigetelési problémái és burkolatának felfagyása miatt, amelynek...

Forrás Lajos és Szigetvári Andrea - Budapest, XII. kerület

„Nagyon örülök, hogy végül rátaláltam a Mapei szakember ajánló oldalára, mert már rég keresgéltem jó szakember után. Itt az fogott meg, hogy tudtam...

Kőszegi Pál - Budapest

Építész tervezőként és építtetőként bátran állíthatom, hogy a hazai gyakorlatban ritka madár az ilyen precíz és minőségi iparosmunkát végző – és...

Rádóczy László - Pécs

A Hellinger-Bau Kft-böl Hellinger Pált szeretnem ajanláni az adatbázisukba felvételre.
Ha valaki megbízható, intelligens, értelmes burkolót...

Pintér Ildikó - Budapest

Jelentkezés szakembernek

Amennyiben Ön szeretne a Szakemberajánló rendszerünkbe jelentkezni, kattintson az alábbi gombra és töltse ki az űrlapot

Jelentkezek
Szakember választás, de hogyan?

A lakásfelújítás rengeteg energiát tud felemészteni, ha nem kellő előrelátással, felkészültséggel vág bele.

Hogyan váljon tudatos, magabiztos megrendelővé?

e-book Még egy kis segítség! Töltse le rövid kiadványunkat, amelyből hasznos tippeket, tanácsokat adunk felújítás előtt állóknak a szakember választáshoz!


Regisztráció után megjelenik egy weboldal, ahol a LETÖLTÉS gombra kattintva le tudja tölteni a kiadványt.

« Vissza az ÉrdekességekhezMit tegyünk, ha eljárt az idő parketta felett

2012.december 13.

Parkettája már 20-25 éve kopik, igyekszik szőnyegekkel elfedni szegény, kifakult padlója koros kinézetét, de már nem szeretné tovább rejtegetni?

Ön is úgy érzi, hogy eljárt az idő parkettája felett, és tovább nem halogatható a felújítás? 

Akkor hát itt az idő, hogy a valaha szebb időket megélt, szegény, megkopott parkettája egy kis  „ráncfelvarrást” kapjon!

parketta4.jpgAzonban nem kell felszednie a régi parkettát, elegendő az átalakítás, a parkettacsiszolás!

Emellett szól számos érv:

1. Az első talán legfontosabb, hogy a klasszikus parketta az egyik legstrapabíróbb. Önnek hány éve lett lerakva? 20-25 éve, mely most felújításra szorul?

2. A második nagyon fontos érv, hogy a csiszolás egy környezetbarát megoldás. Egyetlen egy fa sem kerül kivágásra emiatt.

3. A parkettacsiszolás után tisztább, szebb és értékesebb lesz otthona, hiszen az elhasználódás nyomait el lehet tüntetni.

4. A negyedik érv: hosszútávon ez az olcsóbb megoldás.

 

Vannak ugyan más alternatívák a padló átalakítására, mint például régi parketta felszedése és szalagparketta vagy laminált parketta megvásárlása, melyeknél azonban a négyzetméter árát és a lerakás munkadíját is ki kell fizetni.

ultracoat2.jpgÉs ahhoz, hogy ezek ugyanolyan tartósak legyenek, mint a klasszikus parketták, ahhoz egy viszonylag magasabb kategóriás laminált padlót kell vásárolnia, mely már korántsem biztos, hogy olcsóbb megoldás lesz, mint a régi parketta csiszolása és lakkozása.

A lakkozáshoz a MAPEI oldószermentes ULTRACOAT parkettalakkjait ajánljuk.

Az oldószerek ugyan csökkentik az előállítás költségét, de mind a kivitelező szakemberek, mind a felhasználók egészsége szempontjából kedvezőtlen hatásúak.

Ráadásul esztétikai szempontból az oldószeres lakkok egy végtelenül csillogó mázfelületet kölcsönöznek a természetes fának, ami így elveszíti eredetiségét, szépségét, mindamellett manapság már nem is divatosak az ilyen felületű parketták.« Vissza az Érdekességekhez