építkezik?
felújít?
Hogyan csökkentheti
nullára felújítási
kockázatait?
Miért vállalna
felesleges
rizikót?
Sajnos az oldalon lévő burkolók jelentős része már a következő hónapokban nem rendelkezik szabad kapacitással, nem tud munkát vállalni. Kérjük, hogy ajánlat kérését csak abban az esetben küldje el, ha a kivitelezés nem sürgős, és az időpontja eltolható. Javasoljuk, hogy amennyiben nem talált szabad kapacitással rendelkező kivitelezőt, látogasson el a fix24.hu weboldalra, ahol építőipari, szakipari munkák, árak, ajánlatkérés gyorsan, hatékonyan és egyszerűen történik!
Kérjen ajánlatot közvetlenül a szakembereinktől!

Kardos Sándort 2012-ben ismertem meg, illetve ajánlották mint teljeskörű kivitelezőt fodrász szalonom létrehozásához. Részletesen megbeszéltük az...

Nagyné Papp Erika - Debrecen

Fodor Zsoltot 2011 tavasszal kerestük meg az összesen 50 nm2-es teraszunk szigetelési problémái és burkolatának felfagyása miatt, amelynek...

Forrás Lajos és Szigetvári Andrea - Budapest, XII. kerület

A munkáját pontosan és percízen végzi, a határidőt betartja. Tiszta munkát végez, megbízható szakember. Munkájára odafigyel, árai jók. Jó tanácsot...

Szercz Györgyné - Kakasd

Építész tervezőként és építtetőként bátran állíthatom, hogy a hazai gyakorlatban ritka madár az ilyen precíz és minőségi iparosmunkát végző – és...

Rádóczy László - Pécs

Kitűnő szakember és nagyon kreatív minden kérdésben nem ismeri a munkaidő végét és mindig tisztán hagyja ott a munkaterületet.

Csanyi Krisztián - Szigethalom

Jelentkezés szakembernek

Amennyiben Ön szeretne a Szakemberajánló rendszerünkbe jelentkezni, kattintson az alábbi gombra és töltse ki az űrlapot

Jelentkezek
Szakember választás, de hogyan?

A lakásfelújítás rengeteg energiát tud felemészteni, ha nem kellő előrelátással, felkészültséggel vág bele.

Hogyan váljon tudatos, magabiztos megrendelővé?

e-book Még egy kis segítség! Töltse le rövid kiadványunkat, amelyből hasznos tippeket, tanácsokat adunk felújítás előtt állóknak a szakember választáshoz!


Regisztráció után megjelenik egy weboldal, ahol a LETÖLTÉS gombra kattintva le tudja tölteni a kiadványt.

« Vissza az ÉrdekességekhezMi jelenti a legnagyobb kockázatot, félelmet a felújítóknak, ami miatt sokan kétkedve vágnak bele otthonuk újjávarázsolásába?

2013.június 20.

Ahhoz, hogy ezt megtudjuk egy felmérést készítettünk, és megkérdeztünk több száz felújítót. 782-en válaszoltak kérdésünkre, és osztották meg velünk a felújítással kapcsolatos érzéseiket, tapasztalataikat.

A kapott eredmény számunkra is igen meglepő és tanulságos volt.

Arra a kérdésre, hogy mi a legnagyobb probléma, ami lakásfelújításkor felmerülhet, magasan az élen végzett :

a28557a158beb62b8b2d.png75% válaszolt úgy, hogy a megfelelő szakember megtalálása. Tehát a legjellemzőbb nehézségnek a megfelelő, szakmailag hozzáértő kivitelező megtalálása bizonyul, vagyis félve bízzák rá otthonukat, mert nem biztosak a kivitelező szakértelmében.

Következő helyeken a reális költségvetés elkészítése, gondot okoz a várható költségek pontos felmérése, illetve a legjobb anyagbeszerzési források fellelése. Mit és hol szerezzen be a legkedvezőbben.

32% nagyon bosszantónak tartja, hogy a szakember nem úgy végzi el a munkát, ahogy azt a megrendelő elvárja. Tehát jelentős problémát jelent az is, hogy nem hozzáértő a kivitelező, aki a munkát csinálja, így konfliktus helyzetek adódhatnak, és a megrendelő sem elégedett a kapott végeredménnyel.

Mitől tart a legjobban új burkolat készíttetésekor?

Erre a kérdésre is elgondolkodtató válaszokat kaptunk:

  • 54 % A kivitelező nem megfelelő minőségű segédanyagokkal dolgozott
  • 50% A kivitelező elrontja a burkolást, mert valamint kihagyott a megfelelő rétegrendből
  • 46% A kivitelező a munka végeztével többet kér, mint amiben megállapodtak
  • 45% A kivitelező nem úgy rakja le a burkolatot, ahogy kérte
  • 39% A kivitelező nem fogja garanciában (ingyen) kijavítani a munkát.

Tehát mi a megoldás? A válasz pofonegyszerű!

szakember4.pngA fent kapott adatok egyértelműen megerősítették számunkra, hogy szakember fronton kell segítséget nyújtanunk, hiszen mi rengeteg kiváló, szakmáját magas szinten művelő burkoló, kivitelező mesterrel állunk kapcsolatban.

Ez az erős igény hívta életre a Szakemberajánló rendszert. Azzal a céllal jött létre, hogy a felújítók számára a felújítás ne egy kiszámíthatatlan kimenetelű, kellemetlen nyűggel járó procedúra legyen, hanem pont ellenkezőleg: otthonuk olyan legyen, mint amilyennek megálmodták, a hozzáértő, maximálisan megbízható szakember munkájának köszönhetően.

 

Amennyiben Önnek egy megbízható, szakmailag képzett kivitelezőre van szüksége, akkor töltse ki  a jobboldali sávban található SZAKEMBERT KERESEK űrlapot, és kollégánk hamarosan visszahívja Önt, hogy egy olyan mestert ajánljon, akivel Ön biztosan elégett lesz. « Vissza az Érdekességekhez