építkezik?
felújít?
Hogyan csökkentheti
nullára felújítási
kockázatait?
Miért vállalna
felesleges
rizikót?
Sajnos az oldalon lévő burkolók jelentős része már a következő hónapokban nem rendelkezik szabad kapacitással, nem tud munkát vállalni. Kérjük, hogy ajánlat kérését csak abban az esetben küldje el, ha a kivitelezés nem sürgős, és az időpontja eltolható. Javasoljuk, hogy amennyiben nem talált szabad kapacitással rendelkező kivitelezőt, látogasson el a fix24.hu weboldalra, ahol építőipari, szakipari munkák, árak, ajánlatkérés gyorsan, hatékonyan és egyszerűen történik!
Kérjen ajánlatot közvetlenül a szakembereinktől!

Kardos Sándort 2012-ben ismertem meg, illetve ajánlották mint teljeskörű kivitelezőt fodrász szalonom létrehozásához. Részletesen megbeszéltük az...

Nagyné Papp Erika - Debrecen

Korrekt árajánlat, jó hozzáállás, a megoldásra törekszik. Rendet hagy maga után.

Tornay Csaba - Miskolc

„Köszönöm kollégájuk gyors intézkedését, ennek köszönhetően 1-2 nap alatt sikerült is megfelelő burkolót találnom, akivel korrektül megállapodtunk....

Tarcsay Erzsébet - Budapest

Fodor Zsoltot 2011 tavasszal kerestük meg az összesen 50 nm2-es teraszunk szigetelési problémái és burkolatának felfagyása miatt, amelynek...

Forrás Lajos és Szigetvári Andrea - Budapest, XII. kerület

A munkáját pontosan és percízen végzi, a határidőt betartja. Tiszta munkát végez, megbízható szakember. Munkájára odafigyel, árai jók. Jó tanácsot...

Szercz Györgyné - Kakasd

Jelentkezés szakembernek

Amennyiben Ön szeretne a Szakemberajánló rendszerünkbe jelentkezni, kattintson az alábbi gombra és töltse ki az űrlapot

Jelentkezek
Szakember választás, de hogyan?

A lakásfelújítás rengeteg energiát tud felemészteni, ha nem kellő előrelátással, felkészültséggel vág bele.

Hogyan váljon tudatos, magabiztos megrendelővé?

e-book Még egy kis segítség! Töltse le rövid kiadványunkat, amelyből hasznos tippeket, tanácsokat adunk felújítás előtt állóknak a szakember választáshoz!


Regisztráció után megjelenik egy weboldal, ahol a LETÖLTÉS gombra kattintva le tudja tölteni a kiadványt.

« Vissza az ÉrdekességekhezÍgy lesz a lakásfelújítás élvezetes feladat

2016.október 23.

Az emberek 99%-a nyűgnek tekinti a lakásfelújítást, szükséges rossznak, és egyáltalán nem várják, hogy sor kerüljön rá. Pedig ha mindent körültekintően csinál, a bosszankodást a minimálisra csökkentheti, és nem árnyékolja be semmi a megújult, álomszép otthont. Ráadásul csak egyetlen dologról kell megbizonyosodnia

Az emberek 99%-a nyűgnek tekinti a lakásfelújítást, szükséges rossznak, és egyáltalán nem várják, hogy sor kerüljön rá. Pedig ha mindent körültekintően csinál, a bosszankodást a minimálisra csökkentheti, és nem árnyékolja be semmi a megújult, álomszép otthont. 

great-day-enjoy-what-matters.jpg

Kép forrása: http://www.modernmechhvac.com/wp-content/uploads/2015/03/great-day-enjoy-what-matters.jpg

De hogyan lehet garantálni, hogy Ön maximálisan elégedett legyen? Csak egyetlen dologról kell megbizonyosodnia! Egyszerűen csak nézze meg, a szakember milyen gyártó segédanyagait választja.

Ha például a Mapei termékei kerülnek felhasználásra, biztos lehet abban, hogy nem marad egyedül a felmerülő problémájával, és ezt 5 érv garantálja.

Mit nyújt a MAPEI a megrendelőinek?

  • ELSŐRE VÉGLEGES!

Ön a ráfordított energiájáért és költségeiért jogosan várja el, hogy a burkolat sokáig tartós maradjon, és minél tovább megőrizze eredeti szépségét. Ahhoz azonban, hogy a burkolat valóban betölthesse méltó helyét az Ön életében, egyszer jól meg kell csináltatni. Éppen ezért egyáltalán nem mindegy, hogy milyen segédanyagokat, ragasztót és fugázót, víz-és hőszigetelést választunk otthonunk kivitelezéséhez. Ha valamit kétszer meg kell csináltatni a silány minőség miatt, bizony drágább lesz, mint ha elsőre sikerül véglegeset, ahogy a Mapei mottója is garantálja!

  • INGYENES TELEFONOS ÉS HELYSZÍNI SZAKTANÁCSADÁS

A magánépíttetők és a szakemberek számára is a legfontosabb a gyors és pontos válaszadás, problémamegoldás. A Mapei-nél egy 9 főből álló műszaki asszisztencia gondoskodik arról, hogy minél rövidebb idő alatt megoldást találjanak a felmerülő kérdésekre, problémákra.

  • SEGÍTSÉG FELÚJÍTÓKNAK, MAGÁNÉPÍTTETŐKNEK

Fontosnak tartjuk a magánépíttetők tudásának bővítését, ezért egy példa nélküli, hasznos tudásanyagot állítottunk össze a számukra. A megfelelő burkolatragasztó választástól kezdve a penészesedés problémáján át, a hőszigetelés tervezéséig számos területen segítséget nyújt a cég az internetes oldaláról letölthető anyagokkal.

  • MAPEI PONTOK ORSZÁGSZERTE

Több, mint 600 Mapei pont működik országszerte, hogy a kereskedő partnerek minél hatékonyabbak és sikeresebbek lehessenek, és hogy egy Mapei pont biztosan legyen az Ön közelében is.

  • MŰSZAKI, TECHNIKAI, FEJLESZTÉSI ÉS INNOVÁCIÓS HÁTTÉR

A közismert és elismert műszaki, technikai, fejlesztési és innovációs háttér teszi lehetővé, hogy a cég maximális rugalmassággal tudjon reagálni a helyi piaci igényekre: nincs olyan szakmai probléma, amelyre nem találni megoldást a Mapei széles termékpalettájából. A magas szintű minőség biztosítja a tartós, időtálló, reklamációmentes burkolatot, amely hosszú távon is ugyanolyan szép marad, mint új korában.

  • ORSZÁGOS ÉRTÉKESÍTÉSI CSAPAT – egyedülálló az országban

A piaci szakértőkből álló értékesítési csapat a Mapei egyik erőssége. Ők az ország egész területén igyekeznek megoldást nyújtani tanácsadóként bármilyen felmerülő építési problémára.

További részletekkel itt állunk rendelkezésére: http://www.mapei.com/adv/HU/szaktanacs/

 « Vissza az Érdekességekhez