építkezik?
felújít?
Hogyan csökkentheti
nullára felújítási
kockázatait?
Miért vállalna
felesleges
rizikót?
Sajnos az oldalon lévő burkolók jelentős része már a következő hónapokban nem rendelkezik szabad kapacitással, nem tud munkát vállalni. Kérjük, hogy ajánlat kérését csak abban az esetben küldje el, ha a kivitelezés nem sürgős, és az időpontja eltolható. Javasoljuk, hogy amennyiben nem talált szabad kapacitással rendelkező kivitelezőt, látogasson el a fix24.hu weboldalra, ahol építőipari, szakipari munkák, árak, ajánlatkérés gyorsan, hatékonyan és egyszerűen történik!
Kérjen ajánlatot közvetlenül a szakembereinktől!

Kardos Sándort 2012-ben ismertem meg, illetve ajánlották mint teljeskörű kivitelezőt fodrász szalonom létrehozásához. Részletesen megbeszéltük az...

Nagyné Papp Erika - Debrecen

A Hellinger-Bau Kft-böl Hellinger Pált szeretnem ajanláni az adatbázisukba felvételre.
Ha valaki megbízható, intelligens, értelmes burkolót...

Pintér Ildikó - Budapest

Kitűnő szakember és nagyon kreatív minden kérdésben nem ismeri a munkaidő végét és mindig tisztán hagyja ott a munkaterületet.

Csanyi Krisztián - Szigethalom

„Köszönöm kollégájuk gyors intézkedését, ennek köszönhetően 1-2 nap alatt sikerült is megfelelő burkolót találnom, akivel korrektül megállapodtunk....

Tarcsay Erzsébet - Budapest

Zeller Tamást már nem először bízzuk meg azzal, hogy lakásunk szépítésében segítsen. Ha burkolás területén szakemberre van szüksége valakinek, jó...

Strigens-család - Budapest

Jelentkezés szakembernek

Amennyiben Ön szeretne a Szakemberajánló rendszerünkbe jelentkezni, kattintson az alábbi gombra és töltse ki az űrlapot

Jelentkezek
Szakember választás, de hogyan?

A lakásfelújítás rengeteg energiát tud felemészteni, ha nem kellő előrelátással, felkészültséggel vág bele.

Hogyan váljon tudatos, magabiztos megrendelővé?

e-book Még egy kis segítség! Töltse le rövid kiadványunkat, amelyből hasznos tippeket, tanácsokat adunk felújítás előtt állóknak a szakember választáshoz!


Regisztráció után megjelenik egy weboldal, ahol a LETÖLTÉS gombra kattintva le tudja tölteni a kiadványt.

« Vissza az ÉrdekességekhezEzt a 6 kérdést tegye fel a kivitelezőnek, nehogy rossz szakembert fogjon ki!

2016.július 26.

Nem kérdés, mennyire fontos, hogy a lehető legjobb szakembert találjuk meg, és ne egy olyat, aki miatt a felújítási vagy építési munkák elhúzódnak, aki nem úgy csinálja meg a munkát, ahogy azt kértük.

Ha egy szakira azt mondjuk, Mekk Elek, mindenki tudja, hogy messzire kell kerülni, mert a munkája után csak a bosszúság és az idegeskedés marad.

Egy jó szakember aranyat ér, de időt és pénzt biztosan megspórolunk vele.

261.jpg

(Kép forrása: http://abestair.com/wp-content/uploads/2015/05/A-Best-Air-Tulsa-Repair.png?quality=100.3016013118360)

 

Íme, 6 kérdés, amit fel kell tennie a burkoló szakembernek, mielőtt eldöntené, rábízza-e a munkát:

  1. Ki ajánlja? - Egy burkolót legjobban a munkái minősítenek. Ha egy szakember jó munkát végez, a megrendelők általában elégedettek vele, és bátran ajánlják másoknak is.
  2. Mennyire megbízható?  - Ha korábbi megrendelői úgy nyilatkoznak a szakemberről, hogy a határidőket nem sikerült tartania, akkor nagyon valószínű, hogy Önnél ugyanez fog problémát okozni. Még ha szépen is dolgozik a burkoló, sokszor fontos a határidő is, ezt mérlegelje a megbízás előtt.
  3. Tud mutatni referenciaképet? - Ma már nagyon sokan tudatosan készítenek ilyen jellegű fotókat, amelyekből Ön is megbizonyosodhat arról, hogy a burkoló valóban szép és esztétikus munkát végez-e.
  4. Hogyan kezeli a problémás eseteket? - A szakember által készített burkolatot kellett-e utólag javítani?  Hogyan és milyen gyorsan reagált a problémára, mennyire volt segítőkész? Mennyi időn belül javította ki a problémát? Ezek mind Önnél is előfordulhatnak, nem árt tudni, mire lehet számítani.
  5. Tud adni számlát? - Nem elhanyagolható szempont a szakemberválasztás során a számlaképesség sem. Ha vitára kerül sor, elengedhetetlen, hogy a munkavégzést a számlával igazolni tudja, a garanciát érvényesíthesse!
  6. Milyen anyagokat használ a munkája során? – A megrendelők gyakran elkövetik azt a hibát, hogy csak a burkolat árával és a munkavégzés költségeivel számolnak. Kevesen kalkulálnak a segédanyagokkal, pedig ezek határozzák meg a burkolat időtállóságát, élettartamát!

Weboldalunkon számos olyan, burkolással foglalkozó kivitelezőt talál, akikkel a korábbi megrendelőik már elégedettek voltak, és a pozitív véleményeket el is olvashatja róluk.« Vissza az Érdekességekhez