építkezik?
felújít?
Hogyan csökkentheti
nullára felújítási
kockázatait?
Miért vállalna
felesleges
rizikót?
Sajnos az oldalon lévő burkolók jelentős része már a következő hónapokban nem rendelkezik szabad kapacitással, nem tud munkát vállalni. Kérjük, hogy ajánlat kérését csak abban az esetben küldje el, ha a kivitelezés nem sürgős, és az időpontja eltolható. Javasoljuk, hogy amennyiben nem talált szabad kapacitással rendelkező kivitelezőt, látogasson el a fix24.hu weboldalra, ahol építőipari, szakipari munkák, árak, ajánlatkérés gyorsan, hatékonyan és egyszerűen történik!
Kérjen ajánlatot közvetlenül a szakembereinktől!

Zeller Tamást már nem először bízzuk meg azzal, hogy lakásunk szépítésében segítsen. Ha burkolás területén szakemberre van szüksége valakinek, jó...

Strigens-család - Budapest

Fodor Zsoltot 2011 tavasszal kerestük meg az összesen 50 nm2-es teraszunk szigetelési problémái és burkolatának felfagyása miatt, amelynek...

Forrás Lajos és Szigetvári Andrea - Budapest, XII. kerület

Korrekt árajánlat, jó hozzáállás, a megoldásra törekszik. Rendet hagy maga után.

Tornay Csaba - Miskolc

Kitűnő szakember és nagyon kreatív minden kérdésben nem ismeri a munkaidő végét és mindig tisztán hagyja ott a munkaterületet.

Csanyi Krisztián - Szigethalom

A Hellinger-Bau Kft-böl Hellinger Pált szeretnem ajanláni az adatbázisukba felvételre.
Ha valaki megbízható, intelligens, értelmes burkolót...

Pintér Ildikó - Budapest

Jelentkezés szakembernek

Amennyiben Ön szeretne a Szakemberajánló rendszerünkbe jelentkezni, kattintson az alábbi gombra és töltse ki az űrlapot

Jelentkezek
Szakember választás, de hogyan?

A lakásfelújítás rengeteg energiát tud felemészteni, ha nem kellő előrelátással, felkészültséggel vág bele.

Hogyan váljon tudatos, magabiztos megrendelővé?

e-book Még egy kis segítség! Töltse le rövid kiadványunkat, amelyből hasznos tippeket, tanácsokat adunk felújítás előtt állóknak a szakember választáshoz!


Regisztráció után megjelenik egy weboldal, ahol a LETÖLTÉS gombra kattintva le tudja tölteni a kiadványt.

« Vissza az Érdekességekhez7 profi tipp, hogy a legjobb szakembert találja meg

2017.március 31.

A rosszul sikerült felújítások, kivitelezések már az indulás előtt kudarcra vannak ítélve és elbuknak, ugyanis a legtöbb ilyen esetben a megbízók nem körültekintően választják meg a kivitelezőket.

Ön ne kövesse el azt a hibát, hogy nem olvassa el az alábbi a profi és letesztelt ötleteket azelőtt, hogy belevágna a felújításba, és megbízna valakiben, hogy otthonából a lehető legszebb legyen!

A rosszul sikerült felújítások, kivitelezések már az indulás előtt kudarcra vannak ítélve és elbuknak, ugyanis a legtöbb ilyen esetben a megbízók nem körültekintően választják meg a kivitelezőket.

Ön ne kövesse el azt a hibát, hogy nem olvassa el az alábbi a profi és letesztelt ötleteket azelőtt, hogy belevágna a felújításba, és megbízna valakiben, hogy otthonából a lehető legszebb legyen!

1.       Tervezzen jóval előbb

A jó szakemberek be vannak táblázva, ne várja, hogy azonnal rá fognak érni. Ezért kezdje el időben a szakemberkeresést.

2.       Találja ki pontosan, mit szeretne

Mielőtt árajánlatot kér, és belevág a felújításba, átalakításba, Önnek kell pontosan tudnia, mit szeretne. A menet közbeni változtatások, alakítások mindig megnehezítik a kivitelezést, többe kerül és hosszabb ideig tart a tervezettnél.

3.       Művelje ki magát

Mielőtt belekezdene bármibe is, próbáljon meg alaposan tájékozódni a kivitelezés részleteiről. Minél többet tud ugyanis, annál pontosabban tud majd kérdezni a kivitelezőtől, és annál jobb döntéseket fog hozni.

4.       Régebbi referenciát is kérjen

A legújabb referenciák mellett olyan munkákról is kérjen információt, amelyeket már több mint 5 éve készített a szakember. Ezekből kiderül, milyen minőségű munkára számíthat, mennyi ideig tart ki a kivitelező munkája. Nézze meg ezeket a burkolatokat, a tulajdonostól érdeklődjön, hogy volt-e probléma a burkolással. Például: megmozdult-e valamelyik lap, voltak-e repedések, kellett-e javítani?

5.       Ismerje meg a kivitelező időbeosztását

Feltétlenül érdeklődje meg, hogy hány munkát fog egyidejűleg csinálni a szakember. Ebből megtudhatja, mennyire számíthat a csapatra, mennyi figyelmet fog Ön és az otthona kapni, milyen simán megy majd a kivitelezés. 

6.  Ne az ár határozza meg a döntését

Aki a legalacsonyabb árat adja, valószínűleg ügyeskedéssel fogja megoldani a munkáját vagy kétségbeesetten keres megbízást, ami sosem jó jel. A legfontosabb szempont az legyen, mennyire találja meg a hangot a kivitelezővel, milyen jól tudnak kommunikálni

7.       Beszéljen a kivitelezővel gyakran

Egy nagy felújítás esetén naponta beszéljen a szakemberrel. Ha bármilyen kifogása vagy kétsége van az elvégzett munka láttán, még ott frissen könnyebb elvégezni a javításokat, mint később, amikor esetleg a kivitelező csapat már összepakolt és a következő munkára készül. « Vissza az Érdekességekhez